Gilze, 2006-2009

23 Woningen

De woningen zijn gebouwd aan de Strijp, te Gilze. Elke woning maakt deel uit van een blok van 3 woningen onder een kap, een blok van 5 woningen onder een kap of een blok van 6 woningen onder een kap. Het project omvat in totaal 23 woningen, bestaande uit: 11 huurwoningen en 12 koopwoningen. Ieder blok heeft een beëindiging met een hoekwoning, voorzien van een tentdak. Deze hoekwoningen zijn de koopwoningen.

Ieder woning heeft een voor- en achtertuin, met in de achtertuin een vrijstaande houten berging. De zithoek is gesitueerd aan de achtertuinzijde van de woning. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop, drie slaapkamers en een badkamer. Vanaf de overloop leidt een vaste trap naar de zolder.

Bij de bouw van deze 23 woningen hebben we duurzame architectuur vorm gegeven door:
Natuurlijke en gezonde materialen. Vrolijke kleuren en speelse, levendige details. Dit door houten gootoverstek, vlechtwerk in metselwerk, vogelstenen in kopgevels, gemêleerde kleuren in baksteen en pannen, licht gebogen erker in voorgevel, houten luifel bij voordeur en koperen pinakel op dak hoekwoningen.

Extra informatie

  • Type:Projectmatige woningbouw, gemengd huur-koopwoningen
  • Status:Opgeleverd juli 2009
  • Aannemers:DE COMBI Brabocon bv, Tilburg

Media