Stralingsvrij wonen

Straling

Straling is een factor die invloed kan hebben op onze gezondheid. Straling uit zich in verschillende vormen; aardstralen, leylijnen, wateraders, elektro- en magnetische straling. Deze stralingsvormen zijn niet zichtbaar maar wel meetbaar! Voor sommigen onder ons is het zelfs voelbaar. Het maakt soms dat je je niet prettig voelt in je eigen huis. Bovendien kan elektromagnetische straling fysieke en mentale problemen in de hand werken.

Deze negatieve stralingen kunnen in kaart gebracht worden door een wichelroedeloper. Er zijn verschillende manieren om deze negatieve stralingen te neutralliseren, dit is verschillend per wichelroedeloper. Een oplossing kan bijvoorbeeld zijn; het ingraven van kristallen op zwakke plekken rond het gebouw.

Voor de meeste mensen klinkt dit nogal alternatief en onwaarschijnlijk. In Duitsland en Zwitserland is dit echter al een ekende wetenschap ‘Geobiologie’. Er wordt daar in overleg met de architect bepaald waar een gebouw het beste gebouwd kan worden. Hier in Nederland bouwen we nog steeds lukraak. De plaats waar het gebouw komt te staan heeft wel degelijke invloed op uw gezondheid. Voor meer informatie over straling en wichelroedelopers, kijk eens op de site van Coos van der Lem. 

Van Laarhoven Combinatie is nog altijd zoekende naar de waarheid binnen dit vakgebied en de werking ervan. We staan open voor alternatieve denkwijzen, maar bekijken het wel met een kritische noot. We zijn er wel van overtuigd dat elektrische en magnetische straling slecht zijn op de gezondheid van de mens. Deze straling kan gewaarborgd worden door elektrische kabels binnenshuis in te pakken. Daarnaast kan er gekozen worden voor bouwmaterialen die straling tegen gaan zoals kalkhennep. Dit materiaal houdt negatieve straling buitenshuis.

Ten slotte snappen wij de terughoudendheid van de meeste mensen op het gebied van straling en de bestrijding hiervan. We passen dit dan ook alleen toe als de gebruiker/opdrachtgever hier volledig achter staat.

false
false