Verbouwing bedrijfshal, Baarle-Nassau, 2018

De bestaande bedrijfshal wordt gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een compleet nieuwe bedrijfshal. Deze hal gaat een stuk groter worden, mede doordat er een extra verdieping in komt. In de nieuwe bedrijfshal komt een kantoor, kantine, magazijn, werkplaats, en verschillende opslagruimtes. De constructie bestaat uit een stalen kolommen structuur met gelamineerde houten liggers. Het geraamte wordt afgewerkt met cellenbeton en vervolgens met metselwerk, rockpanel en houten delen. De bedrijfshal kenmerkt zich daar de mooie gebogen vorm in het dak en de sprekende glazen pui. Door middel van de gelamineerde liggers en houten balustrades, wordt er een aangename sfeer gecreƫerd, die invloed heeft op de werknemers en de uitstraling van het bedrijf.

Extra informatie

Type: Verbouwing bedrijfshal

Status: Ontwerpfase

Aannemer: –

Adviseurs: –

Projectteamlid: Nick van Dijke

Media