Samenwerking Happinest

Wij kiezen er bewust voor om met een klein team het gehele bouw- of verbouwproces te begeleiden. De omhulling waarin je werkt of leeft heeft veel invloed op je gemoeds- en gezondheidstoestand.

Tijdens de gehele reis kijken we naar natuurlijk materiaalgebruik, vormgeving, positionering en uitstraling. De omhulling willen we zo maken dat zij geborgenheid biedt, inspireert, een flow uitdraagt en ook daadwerkelijk een bevorderend effect heeft op gezondheid en levensgeluk.

De voorpret van de reis is het gesprek waarin een droomwens voor een helend gebouw geformuleerd wordt. Het daadwerkelijke vertrekpunt is de begroting.

Wanneer we de financiƫle mogelijkheden duidelijk en bemiddeld hebben gaan we werkelijk op reis. De reis start bij architect Huub van Laarhoven. Hij is een icoon in de Helende Architectuur. We gaan op zoek naar bouwgrond of een verbouwpand. Daarna vervolgen we onze reis naar de Gemeente voor het verkrijgen van de bouwvergunning. Wanneer deze verleend is kan het echte werk beginnen. We geven opdrachten aan onze bouwspecialisten, waarmee wij een duurzame en warme relatie hebben en blijven het bouwproces volgen tot onze opdrachtgevers in hun droomhuis wonen of werken. Wij zullen zelf regelmatig fysiek op de bouwplaats aanwezig zijn. Het gebouw mag met Liefde gebouwd worden, het welzijn van onze bouwspecialisten ligt ons na aan het hart. Ook voor de binnenafwerking en de inrichting zetten wij graag onze deskundigheid en passie in.

Klik hier voor meer informatie.